ΓΕΝΙΚΑ: Ο #SW6Η είναι μέρος της διοργάνωσης SPEEDWAY και αφορά τον αγώνα διάρκειας 6 ωρών SIX HOURS στην πίστα κάρτ 69 Speedway σε άσφαλτο. Η εκκίνηση θα δωθεί την Κυριακή -- Απριλίου στις 08:00.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 18 ετών χωρίς κριτήριο συμμετοχής!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ: Η διάρκεια των εγγραφών εχει ανακοινωθεί στην προκήρυξη των αγώνων και το κόστος συμμετοχής το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί ΠΡΙΝ την ημερομηνία ολοκλήρωσης τους είναι €30.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Κατάθεση στον λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 33700713408 - IBAN GR6801103370000033700713408, δικαιούχος "ΚΟΙΝΣΕΠ NO PEAKS". Επίσης μέσω paypal & revolut. (δείτε εδώ τους τρόπους πληρωμής αναλυτικά). (τραπεζικά έξοδα βαραίνουν τον δρομέα)

ΟΜΑΔΕΣ: Μπορείτε να τρέξετε την διαδρομή και ως ομάδα αποτελούμενη από 3 άτομα, μοιράζοντας την διάρκεια του αγώνα ανα 2 ώρες έκαστος. Επιλέξτε το αντίστοιχο πεδίο κατα την εγγραφή σας καθώς αλλάζει και το κόστος συμμετοχής.(το φύλλο των δρομέων της κάθε ομάδας μπορεί να είναι και μικτό) - Η αλλαγή της "σκυτάλης" ανά 2 ώρες θα γίνει εντός του χώρου του pitstop (σταθμός τροφοδοσίας).

ΑΚΥΡΩΣΗ: Ακύρωση συμμετοχής και επιστροφή του 50% του τιμήματος γίνεται δεκτή μέχρι και έναν μήνα πριν το κλείσιμο των εγγραφών/πληρωμών. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Κοινές και για τα δύο (2) φύλλα και είναι: Μ1/W1 για όλες τις ηλικίες(για δημιουργία κατηγορίας ελάχιστος αριθμός 3 δρομέων)

ΠΑΡΟΧΕΣ: Τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα, υποστήριξη, αναμνηστικό αγώνα και μετάλλιο σε όσους τερματίσουν. eShop: Όσοι επιθυμούν αναμνηστικά της διοργάνωσης, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο eshop μας και να διαλέξουν κάποιο απο τα είδη που έχουμε επιλέξει για την φετινή χρονιά. Η παράδοση τους θα γίνει απο την γραμματεία τις ημέρες των εκδηλώσεων. 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ: Ο κάθε αθλητής είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της υγείας του και γνωρίζει αν μπορεί ή όχι να αγωνιστεί στον παρόν αγώνα, η διοργάνωση δεν θα ζητήσει απο τους δρομείς να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ο αριθμός αθλητή (BIB NUMBER) αποτελεί την μοναδική απόδειξη εγκυρότητας σας κατα την διάρκεια του αγώνα. Διατηρήστε τον σε εμφανές σημείο για την καλύτερη λειτουργία των σταθμών ελέγχου.

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Δεν υπάρχει υποχρεωτικός εξοπλισμός για τον αγώνα των 6 ωρών.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μια ώρα πριν την εκκίνηση θα γίνει μια ολιγόλεπτη ενημέρωση σε όσους βρεθούν στον χώρο της εκκίνησης και θα απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας! 

ΤΡΟΠΟΔΟΣΙΑ & ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ: Θα υπάρχει ένας (1) σταθμος τροφοδοσίας (pit stop) ο οποίος θα λειτουργεί καθόλη την διάρκεια του αγώνα των 6 ωρών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να στήσουν τον δικό τους σταθμό τροφοδοσίας στον χώρο των pit-stop όπως επίσης να έχουν και την δική τους ομάδα υποστήριξης.  Οποιαδήποτε βοήθεια πέραν του προκαθορισμένου σημείου επιφέρει ποινή ακύρωσης του αθλητή.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ: Ο αθλητής μπορεί να εγκαταλείψει τον αγώνα εφόσον παραδόσει τον αριθμό συμμετοχής του!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ: Η ευθύνη για τυχόν βλάβη της υγείας ή της σωματικής ακεραιότητας (τραυματισμό ή και θάνατο) των δρομέων που συμμετέχουν στον αγώνα βαρύνει τον εκάστοτε δρομέα και όχι την διοργάνωση. Η ασφάλεια του καθενός ειναί στο χέρι του και γνωρίζει τις συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια του αγώνα της επιλογής του. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, φροντίστε για έναν υγιή και άρτιο τερματισμό! Ο ιατρός της διοργάνωσης θα φροντίσει για τον έλεγχο της κατάστασης υγείας οποιουδήποτε δρομέα κριθεί οτι χρήζει παρακολούθησης και θα επιτρέψει ή οχι την συνέχιση του αγώνα του. Τυχόν άρνηση συμόρφωσης με τις εντολές του επιφέρει αποκλεισμό από τον αγώνα - ο δρομέας αν επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει χωρίς αριθμό και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για το υπόλοιπο της διαδρομής, η διοργάνωση δεν φέρει καμία πλέον ευθύνη για την υποστήριξη του.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ: Αναβολή ή διακοπή του αγώνα μπορεί να δοθεί κατα την κρίση της διοργάνωσης σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του αγώνα.

ΠΟΙΝΕΣ: Με ποινή αποκλεισμού τιμωρούνται τα: *ρίψη σκουπιδιών, *αναρμοστη συμπεριφορά, *χρηση μεταφορικού μέσου, *κόψιμο διαδρομής. 

 ΣΥΝΟΔΕΙΑ - PACERS: Δεν επιτρέπεται στον αγώνα των 6 ωρών. 

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ: Το χρονικό όριο τερματισμού ειναι οι 6 ώρες.  +1 γύρος για την ολοκλήρωση της κυκλικής διαδρομής μετά το πέρας του 6ώρου.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΟΡΙΑ:  Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να διανύσετε το λιγότερο 30χλμ (~30loops) κατά την διάρκεια των 6ωρών (ομάδες 40χλμ (~40loops)).  

ΕΠΑΘΛΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Οι τρεις (3) πρώτοι νικητές θα τιμηθούν με αναμνηστικά έπαθλα. οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες καθώς και η 1η ομάδα.

 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Η διοργάνωση διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα λήψης οπτικοακουστικού υλικού του αγώνα, που πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες. Κάθε αθλητής του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα το συγκεκριμένο όρο, γνωρίζοντας ότι ενδέχεται να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από τυχόν δημοσίευση υλικού του αγώνα. Τέλος η διοργάνωση δεν πρόκειται να κάνει γνωστά τα στοιχεία των δρομέων σε τρίτους (διαβάστε εδώ) - τα μόνο εμφανή στοιχεία είναι το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός συμμετοχής και ο χρόνος στα επιλεγμένα σημεία ελέγχου!

ΤΡΟΠΟΠΟΙΣΗ: Οι παραπάνω κανονισμοί μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση εφόσον κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία του αγώνα.

 

 • WATER
 • ELECTROLYTES
 • TORTILLA WITH MASHED VEGIES
 • SOUP [2nd & 4th hour]
 • COCA COLA
 • CHOCOLATE / ΒΑΝΑΝΑ
 • SALTED ALMOND / PEANUTS
 • COFFEE, TEA
 • ΝΕΡΟ
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ
 • ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
 • ΣΟΥΠΑ [2η & 4η ώρα]
 • COCA COLA
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ / ΜΠΑΝΑΝΑ
 • ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ / ΦΥΣΤΙΚΙΑ
 • ΚΑΦΕ, ΤΣΑΪ