ΓΕΝΙΚΑ: Ο #SWUT 100K αποτελεί τον μεγαλύτερο αγώνα της διοργάνωσης μήκους 102χλμ και D+ 3254μ θετικής υψομετρικής διαφοράς. Χωρίς απότομες αναβάσεις και χωρίς πολλά εμπόδια, ο #SWUT 100K δίνει την δυνατότητα σε όσους αντέχουν να τρέξουν σε όλη την απόσταση του! Η εκκίνηση θα δωθεί το Σάββατο 06 Απριλίου 2024 στις 06:00 απο την πίστα κάρτ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 18 ετών χωρίς κριτήριο συμμετοχής!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ: Η διάρκεια των εγγραφών εχει ανακοινωθεί στην προκήρυξη των αγώνων και το κόστος συμμετοχής το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί ΠΡΙΝ την ημερομηνία ολοκλήρωσης τους είναι €60.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Δείτε εδώ τους τρόπους πληρωμής αναλυτικά (τραπεζικά έξοδα βαραίνουν τον δρομέα)

 ΑΚΥΡΩΣΗ: Ακύρωση συμμετοχής και επιστροφή του 50% του τιμήματος γίνεται δεκτή μέχρι και έναν μήνα πριν το κλείσιμο των εγγραφών/πληρωμών. 

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Κοινές και για τα δύο (2) φύλλα και είναι: Μ1/W1 για ηλικίες 19 έως 59 ετών & M2/W2 για ηλικίες 60 ετών και άνω. (για δημιουργία κατηγορίας ελάχιστος αριθμός 3 δρομέων)

 ΠΑΡΟΧΕΣ: Τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα, υποστήριξη, αναμνηστικό αγώνα και μετάλλιο σε όσους τερματίσουν. eShop: Όσοι επιθυμούν αναμνηστικά της διοργάνωσης, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο eshop μας και να διαλέξουν κάποιο απο τα είδη που έχουμε επιλέξει για την φετινή χρονιά. Η παράδοση τους θα γίνει απο την γραμματεία τις ημέρες των εκδηλώσεων. 

 ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ: Ο κάθε αθλητής είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της υγείας του και γνωρίζει αν μπορεί ή όχι να αγωνιστεί στον παρόν αγώνα, η διοργάνωση δεν θα ζητήσει απο τους δρομείς να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση.

 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ο αριθμός αθλητή (BIB NUMBER) αποτελεί την μοναδική απόδειξη εγκυρότητας σας κατα την διάρκεια του αγώνα. Διατηρήστε τον σε εμφανές σημείο για την καλύτερη λειτουργία των σταθμών ελέγχου.

 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: *Αλουμινοκουβέρτα *Αδιάβροχο μπουφάν *Δοχείο υγρών *Φακός +Μπαταρίες. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση του κάθε δρομέα. Φροντίστε για την δική σας ασφάλεια! (θα ελεγθεί για την παραλαβή του αριθμού σας, παρακαλώ να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα)

 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα σταλεί ενημερωτικό υλικό σε όλους τους δρομείς λίγες ημέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία της διαδρομής. Μια ώρα πριν την εκκίνηση θα γίνει ολιγόλεπτη ενημέρωση σε όσους βρεθούν στον χώρο της εκκίνησης και θα απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας! 

 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ & ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ: Θα υπάρχουν οχτώ (8) σταθμοί τροφοδοσίας καθώς και 2 σημεία ελέγχου για την καλύτερη καταγραφή και ασφάλεια των δρομέων. || GPX ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

 ΣΑΚΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Κάθε δρομέας μπορεί να παραδόσει έναν σάκο ανεφοδιασμού (drop bag) με υλικά δικής του επιλογής ως και μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα. Ο σάκος θα μεταφερθεί στο σημείο αναφεδιασμού (CP3-40KM & CP4-50KM "TZAMI") και θα επιστραφεί με ευθύνη της διοργάνωσης. 

 ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ: Ο αθλητής μπορεί να εγκαταλείψει τον αγώνα εφόσον παραδόσει τον αριθμό συμμετοχής του σε όποιο απο τα σημεία ελέγχου ή σταθμούς τροφοδοσίας το επιλέξει. Η επιστροφή του στον χώρο τερματισμού θα γίνει με ευθύνη της διοργάνωσης μετά το κλείσιμο του σταθμού.

 ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ: Η ευθύνη για τυχόν βλάβη της υγείας ή της σωματικής ακεραιότητας (τραυματισμό ή και θάνατο) των δρομέων που συμμετέχουν στον αγώνα βαρύνει τον εκάστοτε δρομέα και όχι την διοργάνωση. Η ασφάλεια του καθενός ειναί στο χέρι του και γνωρίζει τις συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια του αγώνα της επιλογής του. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, φροντίστε για έναν υγιή και άρτιο τερματισμό! Ο ιατρός της διοργάνωσης θα φροντίσει για τον έλεγχο της κατάστασης υγείας οποιουδήποτε δρομέα κριθεί οτι χρήζει παρακολούθησης και θα επιτρέψει ή οχι την συνέχιση του αγώνα του. Τυχόν άρνηση συμόρφωσης με τις εντολές του επιφέρει αποκλεισμό από τον αγώνα - ο δρομέας αν επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει χωρίς αριθμό και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για το υπόλοιπο της διαδρομής, η διοργάνωση δεν φέρει καμία πλέον ευθύνη για την υποστήριξη του. 

 ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ: Αναβολή ή διακοπή του αγώνα μπορεί να δοθεί κατα την κρίση της διοργάνωσης σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του αγώνα.

 ΠΟΙΝΕΣ: Με ποινή αποκλεισμού τιμωρούνται τα: *ρίψη σκουπιδιών, *μη παρουσία σε check-point, *ανάρμοστη συμπεριφορά *χρήση μεταφορικού μέσου. 

  ΣΥΝΟΔΕΙΑ - PACERS: Επιτρέπεται εφόσον έχει επιλεχθεί κατα την εγγραφή σας. Οι συνοδοί (που πρέπει να είναι ΑΝΩ των 18χρονών) θα μεταφερθούν στον τελευταίο σταθμό ανεφοδιασμού με μέσα της διοργάνωσης, από όπου και θα μπορούν να ξεκινήσουν εφόσον θα έχει φτάσει ο δρομέας συνοδείας τους. Ο συνοδός-pacer θα ξεκινήσει μόνο για την συνοδεία του δρομέα που έχει επιλέξει και σε καμία περίπτωση μόνος του. Σε περίπτωση εγκατάλειψης του δρομέα, η διοργάνωση θα επιστρέψει τον συνοδο στον χώρο τερματισμού με το κλείσιμο του σταθμού. Οι συνοδοί-pacers δεν επιτρέπεται να αφήσουν απόσταση μεγαλύτερη των 100μ απο τον δρομέα τους και θα πρέπει να φέρουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής τους καθόλη την διαδρομή τους. (Το κόστος του συνοδού περιλαμβάνει προαγωνιστικό γεύμα, μεταφορά και τροφοδοσία κατα την διάρκεια.)

 ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ: Το χρονικό όριο τερματισμού ειναι οι 18 ώρες. Όριο αποκλεισμού υπάρχει μόνο στον τελευταίο σταθμό ανεφοδιασμού (ΛΙΒΑΔΕΡΟ #2) στις 15 ώρες

 ΕΠΑΘΛΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Οι τρεις (3) πρώτοι νικητές θα τιμηθούν με αναμνηστικά έπαθλα καθώς και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες. Επίσης έπαθλο θα παραλάβουν ο πρώτος άντρας και η πρώτη γυναίκα άνω των 60 ετών. 

 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Η διοργάνωση διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα λήψης οπτικοακουστικού υλικού του αγώνα, που πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες. Κάθε αθλητής του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα το συγκεκριμένο όρο, γνωρίζοντας ότι ενδέχεται να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από τυχόν δημοσίευση υλικού του αγώνα. Τέλος η διοργάνωση δεν πρόκειται να κάνει γνωστά τα στοιχεία των δρομέων σε τρίτους (διαβάστε εδώ) - τα μόνο εμφανή στοιχεία είναι το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός συμμετοχής και ο χρόνος στα επιλεγμένα σημεία ελέγχου!

 ΤΡΟΠΟΠΟΙΣΗ: Οι παραπάνω κανονισμοί μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση εφόσον κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία του αγώνα.

    

CP1 12KM - FANARI  17KM - ILIAS RANCH  CP2 27KM - ARIS FARM  CP3 40KM & CP4 50KM - TZAMI  58KM - THE ROCK  CP5 66KM - LIVADERO #1  CP6 77KM - DENTRAKIA  CP7 84KM - LIVADERO #2  CP8 92KM - FANARI

     

 

 

PIRATES OF MOUNTAINS     ERIN GO BRAGH     RUN TO THE FINISH LINE