ΓΕΝΙΚΑ: Ο #SWVK (SPEEDWAY VERTICAL) αποτελεί τον μικρότερο αγώνα της διοργάνωσης μήκους 1.100μ και D+ 250μ θετικής υψομετρικής διαφοράς στα μονοπάτια του Κορυλόβου Δράμας. Με απότομες αναβάσεις και χωμάτινη διαδρομή στο 99%, ο #SWVK θα κρατήσει τους παλμούς σας στα ύψη καθόλη την διάρκεια του! Η εκκίνηση θα δωθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 18:00 (αν οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν, θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία στους συμμετέχοντες).
       Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει απο τις 16:00 εως 16:50 απο το κιόσκι στην κορυφή του Κορυλόβου Δράμας και κατόπιν θα κατηφορίσουμε για την γραμμή εκκίμησης. Όσοι επιθυμούν θα κάνουν εκεί το ζέσταμα τους.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 18 ετών χωρίς κριτήριο συμμετοχής! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μόνο 50 οικονομικά τακτοποιημένες εγγραφές θα λάβουν εκκίνηση στον αγώνα #SWVK. Εγγραφές/πληρωμές ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές μετά την ολοκλήρωση των θέσεων ούτε την ημέρα του αγώνα. 

ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Η εκκίνηση του κάθε δρομέα γίνεται με καθυστέρηση 15'' απο τον προηγούμενο!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΚΟΣΤΟΣ: Η διάρκεια των εγγραφών εχει ανακοινωθεί στην προκήρυξη του αγώνα και το κόστος συμμετοχής το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί ΠΡΙΝ την ημερομηνία ολοκλήρωσης τους είναι €15. Σε περίπτωση που οι πληρωμές ξεπεράσουν τις 50 πριν επιβεβαιωθούν και ολοκληρωθούν, οι πρόσθετες θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα χρήματα! (τραπεζικά έξοδα βαραίνουν τον δρομέα)  

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Δείτε εδώ τους τρόπους πληρωμής αναλυτικά (τραπεζικά έξοδα βαραίνουν τον δρομέα)

 ΑΚΥΡΩΣΗ: Ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης (παρακαλώ ενημερώστε μας) η θέση θα δωθεί στον αμέσως επόμενο στην λίστα αναμονής και οχι σε άτομο της επιλογής σας λόγω του περιορισμού των θέσεων. 

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Δεν υπάρχουν κατηγορίες.

 ΠΑΡΟΧΕΣ: Tροφοδοσία στον τερματισμό και σε όσους τερματίσουν αναμνηστικό δώρο αγώνα. eShop: Όσοι επιθυμούν αναμνηστικά της διοργάνωσης, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο eshop μας και να διαλέξουν κάποιο απο τα είδη που έχουμε επιλέξει για την φετινή χρονιά. Η παράδοση τους θα γίνει απο την γραμματεία την ημέρα της εκδήλωσης. 

 ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ: Ο κάθε αθλητής είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της υγείας του και γνωρίζει αν μπορεί ή όχι να αγωνιστεί στον παρόν αγώνα, η διοργάνωση δεν θα ζητήσει απο τους δρομείς να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση

 ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Ο αριθμός αθλητή (BIB NUMBER) αποτελεί την μοναδική απόδειξη εγκυρότητας σας κατα την διάρκεια του αγώνα. Διατηρήστε τον σε εμφανές σημείο για την καλύτερη λειτουργία των σταθμών ελέγχου.

 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Δεν υπάρχει υποχρεωτικός εξοπλισμός για τον αγώνα #SWVK.

 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μια ώρα πριν την εκκίνηση θα γίνει ολιγόλεπτη ενημέρωση σε όσους βρεθούν στον χώρο της εκκίνησης και θα απαντήσουμε σε τυχόν απορίες σας! (λόγω των συνθηκών η τεχνική ενημέρωση θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο - πατήστε εδώ)

 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ & ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ: Δεν υπάρχουν ενδιάμεσοι σταθμοί τροφοδοσίας παρά μόνο στον τερματισμό. Σημεία ελέγχου για την καταγραφή χρόνων υπάρχουν κατα μήκος της διαδρομής. 

 ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ: Ο αθλητής μπορεί να εγκαταλείψει μόνο στο σημείο του τερματισμού.

 ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ: Η ευθύνη για τυχόν βλάβη της υγείας ή της σωματικής ακεραιότητας (τραυματισμό ή και θάνατο) των δρομέων που συμμετέχουν στον αγώνα βαρύνει τον εκάστοτε δρομέα και όχι την διοργάνωση. Η ασφάλεια του καθενός ειναί στο χέρι του και γνωρίζει τις συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια του αγώνα της επιλογής του. Μην βάζετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, φροντίστε για έναν υγιή και άρτιο τερματισμό! Ο ιατρός της διοργάνωσης θα φροντίσει για τον έλεγχο της κατάστασης υγείας οποιουδήποτε δρομέα κριθεί οτι χρήζει παρακολούθησης και θα επιτρέψει ή οχι την συνέχιση του αγώνα του. Τυχόν άρνηση συμόρφωσης με τις εντολές του επιφέρει αποκλεισμό από τον αγώνα - ο δρομέας αν επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει χωρίς αριθμό και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για το υπόλοιπο της διαδρομής, η διοργάνωση δεν φέρει καμία πλέον ευθύνη για την υποστήριξη του

 ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ: Αναβολή ή διακοπή του αγώνα μπορεί να δοθεί κατα την κρίση της διοργάνωσης σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του αγώνα.

 ΠΟΙΝΕΣ: Με ποινή αποκλεισμού τιμωρούνται τα: *ρίψη σκουπιδιών, *μη παρουσία σε check-point, *ανάρμοστη συμπεριφορά *χρήση μεταφορικού μέσου. Επίσης προπορευόμενος δρομέας που θα εμποδίσει προσπέραση θα τιμωρηθεί με ποινή δέκα (10) λεπτών.

  ΣΥΝΟΔΕΙΑ - PACERS: Δεν επιτρέπεται στον αγώνα SPEEDWAY VERTICAL.

 ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ: Το χρονικό όριο τερματισμού ειναι τα 45 λεπτά

 ΕΠΑΘΛΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Θα υπάρξει μόνο ένας νικητής ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας ο οποίος θα παραλάβει το έπαθλο του 8ου #SWVK #verticalRUN.

 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Η διοργάνωση διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα λήψης οπτικοακουστικού υλικού του αγώνα, που πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες. Κάθε αθλητής του οποίου γίνεται δεκτή η αίτηση συμμετοχής, αποδέχεται αυτόματα το συγκεκριμένο όρο, γνωρίζοντας ότι ενδέχεται να εμφανιστεί το πρόσωπό του σε φωτογραφίες ή βίντεο, χωρίς να του ζητηθεί η άδεια και χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει κάποια αποζημίωση από τυχόν δημοσίευση υλικού του αγώνα. Τέλος η διοργάνωση δεν πρόκειται να κάνει γνωστά τα στοιχεία των δρομέων σε τρίτους (διαβάστε εδώ) - τα μόνο εμφανή στοιχεία είναι το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός συμμετοχής και ο χρόνος στα επιλεγμένα σημεία ελέγχου!

 ΤΡΟΠΟΠΟΙΣΗ: Οι παραπάνω κανονισμοί μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση εφόσον κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία του αγώνα.

PIRATES OF MOUNTAINS     ERIN GO BRAGH     RUN TO THE FINISH LINE